First Camp Umeå

First Camp är Sveriges ledande campingkedja och det har vi blivit genom att sätta gästernas upplevelser först. Vi jobbar med service och vi har förmånen att få vara med att skapa våra gästers semesterminnen från Malmö i söder till Luleå i norr, samt på vackra Rømø i Danmark.

På First Camp i Umeå har du chansen att jobba i en fantastisk miljö med bara 10 minuters buss- eller bilresa in till Umeå centrum. Här arbetar du i en härlig gemenskap med både reception, butik, bistro, vaktmästeri, städ och barnklubb på anläggningen.

Beskrivning
Vi söker dig som tycker om ett varierat arbete där man ger service till gästen och arbetar självdrivande och strukturerat för att höja standarden på vår anläggning.

På vår destination Umeå finns 80 stugor och 312 campingplatser med el som vi hyr ut till både företag och privatpersoner. Anläggningen är öppen året runt och vi är 6 anställda som arbetar helår och under sommarsäsongen utökar vi med närmare 30 personer för att klara vår högsäsong. 

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare arbetar du med allt i från fastighetsfrågor och delaktighet vid pågående fastighetsprojekt till att hålla rent och snyggt på anläggningen. Exempel på arbetsuppgifter är fastighetsskötsel, markskötsel, sophantering, se till att allt är helt och fungerar. Både inre och yttre underhåll.

Underhålls- och investeringstakten är hög och tillsammans med servicechef och övriga stödfunktioner är du behjälplig med att koordinera dessa arbeten

Kvalifikationer
Vi vill att du tar stort ansvar för renoveringar och underhåll på anläggningen. Det är därför mycket meriterande om du har erfarenhet av olika hantverksyrken.

För att passa som vaktmästare hos oss är det viktigt att du gillar att ha fullt upp, är händig, positiv och serviceinriktad. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer. Under sommarsäsongen är vi många anställda och du är då en viktig del i introduktion och utbildning av personal och du kommer även få ta ett visst ansvar när det gäller arbetsledning.

Villkor

B-Körkort är ett krav. Meriterande om du har kunskap/ certifikat inom snickeri, VVS, motorsåg. 

Tillsvidare anställning. (provanställning inledningsvis) 

Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger. 
Lön och villkor enligt kollektivavtal.


Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 15 oktober

Ett löpande arbete med urval samt intervjuer kan komma att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2018/30
Kontakt
  • Björn Hedlund, 0705-740727
Publicerat 2018-07-17
Sista ansökningsdag 2018-10-15

Tillbaka till lediga jobb